ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Dilluns 28 Juliol 2014
Des del mes de gener de 2013 les tres entitats que conformaven la Confederació es van fusionar en la Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament (FCONG), entitat formada per més de 120 entitats que treballen per fomentar una cultura de pau, per dotar la societat civil catalana de veu pròpia per a la defensa dels Drets Humans, i per incidir en favor de la justícia social, l’equitat arreu i la solidaritat amb els pobles del món.
 

Divendres 25 Juliol 2014
Xec Marquès, missioner salesià a Conakry, marxa cap a Costa d’Ivori després d’impulsar durant 7 anys un projecte d’atenció als infants i joves més desfavorits al barri de Nongo, dels més degradats de la ciutat. Tot un exemple de valentia i fe al costat dels més vulnerables.

Dijous 24 Juliol 2014
Durant alguns dies hem tingut a Barcelona al missioner salesià Carlos Berro, actualment director de la comunitat de Duékoué, a Costa d'Ivori. Li ha tocat patir la guerra i el procés de reconciliació nacional. La seva mirada és esperançada.

Dijous 24 Juliol 2014
En Carles i l’Anna, voluntaris internacionals de VOLS ja han arribat a Huatabampo, Mèxic. En aquest 3er article a Catalunya Cristiana, ens expliquen les seves primeres sensacions del projecte i de la caseta que els acull.

Dilluns 7 Juliol 2014
Ja han escrit el primer article d’una sèrie de nou que es publicaran a la secció “Estiu solidari” del suplement Catalunya Cristiana Estiu.

Feed RSS de notícies