ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Dilluns 1 Setembre 2014
Durant tot l’estiu ens han anat explicant el seu dia a dia a través d’una crònica setmanal al suplement d’estiu solidari de Catalunya Cristiana. 

Divendres 1 Agost 2014
En Carles i l’Anna, voluntaris internacionals de VOLS expliquen la seva experiència a casa de la família d’un voluntari local i també com marxa el projecte a Huatabampo, Mèxic.

Dimecres 30 Juliol 2014
Amb l’objectiu d’aturar la massacre que l’exèrcit d’Israel està cometent de forma impune a la franja de Gaza, i que ha acabat amb la vida de molts civils.

Dimarts 29 Juliol 2014
En Carles i l’Anna, voluntaris internacionals de VOLS cada cop se senten més  part  de la comunitat que els ha acollit a Huatabampo. 

Dilluns 28 Juliol 2014
Des del mes de gener de 2013 les tres entitats que conformaven la Confederació es van fusionar en la Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament (FCONG), entitat formada per més de 120 entitats que treballen per fomentar una cultura de pau, per dotar la societat civil catalana de veu pròpia per a la defensa dels Drets Humans, i per incidir en favor de la justícia social, l’equitat arreu i la solidaritat amb els pobles del món.
 

Feed RSS de notícies