ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Delegacions

Festival Solidari 2010 a Badalona


 
El proper divendres, 19 de març, VOLS Badalona us convida a una nova edició del Festival Solidari.

Aquest any, comptem amb els músics Sergi Estella i Gerard Tort, el grup de teatre Chieri, les ballarines de dansa oriental Kashmir Troupe, i els malabaristes i clowns de la companyia Circrisis.

Us esperem a les 18.00 h, al teatre del col·legi dels Salesians de Badalona (C/ Alfons XII, 111). El preu de l'entrada són només 2 €, i tota la recaptació anirà destinada al projecte que s'està desenvolupant a Conakry, a la República de Guinea.

Si no podeu assistir, existeixen entrades de Fila 0 que es poden comprar a la mateixa secretaria de l'escola, i tota donació al nostre compte (2100-0458-35-0200169976) serà benvinguda.

Us hi esperem a tots!!!
More about: Festival Solidari , badalona
19/03/2010
VOLS Badalona
Comments
Your Name *
Your Email *
Your email will not be disclosed anywhere
Antispam Control


Últim a Delegacions
Dissabte passat, 30 d'abril, es va realitzar a la seu social de VOLS l'Assemblea General Ordinària del present any, així com la Trobada de voluntaris/es de Delegacions i Grups Locals.

Sus luces alumbran cada año la esperanza de centenares de niños, y en esta ocasión, sus velas volverán a encenderse con más velas que nunca. La ONG oscense Entarachén-VOLS ha puesto en marcha una nueva edición de su ya tradicional campaña Luces por Etiopía, una iniciativa con la que invitan a los altoaragoneses a colaborar en la financiación del Centro Juvenil Don Bosco, ubicado en Mekanissa, Etiopía. Más de quinientos chavales de entre 5 y 20 años reciben allí educación, formación y atención sanitaria e higiénica, una ayuda que sería imposible trasladar sin la ayuda de los voluntarios que participan de la vida del centro y sin los recursos que cada año se les hacen llegar.

VOLS-Badalona ha participat el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre a la XVII Fira d’Entitats Solidàries, dins la Setmana de la Solidaritat que organitza l’Ajuntament. VOLS ha estat present amb un estand a la Rambla de Badalona on es presentaven els nostres projectes.

Aquest cap de setmana també s’ha realitzat el “Barrejant” de Sant Boi de Llobregat i una jornada de treball a Sabadell per a la realització del Pla Estratègic de Cooperació de la ciutat.
VOLS hi ha participat a totes dues.

Com en aquests últims anys, el Divendres 16 d'Abril a les 20:30 hores es celebrarà el Sopar Solidari de Mataró, aquest any en benefici del Projecte Guinea Conakry.

Estarà format de dues parts, la primera un sopar de germanor en els menjadors del Col.legi Salesià de Mataró i la segona part consistirà en una vetllada a càrrec dels voluntaris, alumnes d'ESO i Batxillerat, les PES (Plataforma d'Educació Social) i el Centre obert.

EL preu serà de 5 €


Cartell informatiu
Julián García
VOLS-Mataró