ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Nit Solidària de Mataró


L’escola dels Salesians de Mataró i la delegació de VOLS van celebrar, divendres, 13 de març, la Nit Solidària,  a l’escola dels Salesians (Av/Puig i Cadafalch, 80, Mataró).

La Nit Solidària és un "espai" d'actuacions artístiques de joves  de l'escola i de la Plataforma d’Educació Social i altres joves, així com d'educadors i professors. Es tracta d'una festa ben consolidada que desperta un gran interès, per la qual cosa sempre hi ha molta imaginació i ganes de participar.El preu de l’entrada era d’ 1€. Però hi ha hagut la possibilitat de col·laborar en el projecte de suport al Centre Professional de Thiès (Senegal), amb aportacions voluntàries. Els grups VOLS joves (3r i 4t d'ESO), (1r i 2n de Batxillerat) i la Junta de VOLS es van encarregar de coordinar i muntar la infraestructura , mentre que els caps de pastoral de l'escola i PES varen coordinar les actuacions artístiques.

Més informació aquí.
Més, sobre...: vols mataro , Nit Solidària , Joan Codina
13/03/2012
Xavier Costa
Comentaris
El teu nom *
La teva adreça email *
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últim a Educació