ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Nit Solidària de Mataró


L’escola dels Salesians de Mataró i la delegació de VOLS van celebrar, divendres, 13 de març, la Nit Solidària,  a l’escola dels Salesians (Av/Puig i Cadafalch, 80, Mataró).

La Nit Solidària és un "espai" d'actuacions artístiques de joves  de l'escola i de la Plataforma d’Educació Social i altres joves, així com d'educadors i professors. Es tracta d'una festa ben consolidada que desperta un gran interès, per la qual cosa sempre hi ha molta imaginació i ganes de participar.El preu de l’entrada era d’ 1€. Però hi ha hagut la possibilitat de col·laborar en el projecte de suport al Centre Professional de Thiès (Senegal), amb aportacions voluntàries. Els grups VOLS joves (3r i 4t d'ESO), (1r i 2n de Batxillerat) i la Junta de VOLS es van encarregar de coordinar i muntar la infraestructura , mentre que els caps de pastoral de l'escola i PES varen coordinar les actuacions artístiques.

Més informació aquí.
13/03/2012
Xavier Costa
Comments
Your Name *
Your Email *
Your email will not be disclosed anywhere
Antispam Control


Últim a Educació
Amb una xerrada taller sobre consum responsable impulsada per VOLS – Voluntariat Solidari
 

VOLS se suma a les més de 4.200 organitzacions de l'àmbit de l'acció social i de la cooperació a Catalunya que participen a la Campanya estatal Pobresa Zero.
 

Informe sobre els menors acusats de bruixeria a la regió de Kara (Togo)
 

Amb l’objectiu d’aturar la massacre que l’exèrcit d’Israel està cometent de forma impune a la franja de Gaza, i que ha acabat amb la vida de molts civils.

Des del mes de gener de 2013 les tres entitats que conformaven la Confederació es van fusionar en la Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament (FCONG), entitat formada per més de 120 entitats que treballen per fomentar una cultura de pau, per dotar la societat civil catalana de veu pròpia per a la defensa dels Drets Humans, i per incidir en favor de la justícia social, l’equitat arreu i la solidaritat amb els pobles del món.