ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Nit Solidària de Mataró


L’escola dels Salesians de Mataró i la delegació de VOLS van celebrar, divendres, 13 de març, la Nit Solidària,  a l’escola dels Salesians (Av/Puig i Cadafalch, 80, Mataró).

La Nit Solidària és un "espai" d'actuacions artístiques de joves  de l'escola i de la Plataforma d’Educació Social i altres joves, així com d'educadors i professors. Es tracta d'una festa ben consolidada que desperta un gran interès, per la qual cosa sempre hi ha molta imaginació i ganes de participar.El preu de l’entrada era d’ 1€. Però hi ha hagut la possibilitat de col·laborar en el projecte de suport al Centre Professional de Thiès (Senegal), amb aportacions voluntàries. Els grups VOLS joves (3r i 4t d'ESO), (1r i 2n de Batxillerat) i la Junta de VOLS es van encarregar de coordinar i muntar la infraestructura , mentre que els caps de pastoral de l'escola i PES varen coordinar les actuacions artístiques.

Més informació aquí.
13/03/2012
Xavier Costa
Comments
Your Name *
Your Email *
Your email will not be disclosed anywhere
Antispam Control


Últim a Educació
El dia 3 de març les voluntàries de l’ongd VOLS de l’experiència de Ceuta  van fer una xerrada a la galeria Abbé Pierre (Sabadell) en motiu de la inauguració fotogràfica de l’exposició fotogràfica “Creuant fronteres, obrint camins”, organitzada per  Vols-Sabadell, La Portella Acolliment Lingüístic i Drapaires d’Emaús.

 

Millor fotografia: Carlos Andrés Cordero; millor foto projecte ONGD: Marina Martínez; millor sèrie fotogràfica: Javier Arcenillas

Durant aquest mes de febrer l’Espiral Solidària ha arribat a Andorra i Lleida!
 

L'Inspector Cristóbal López anima totes les comunitats educatives i pastorals salesianes a col·laborar.

Organitzat per Entarachen - VOLS