ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Voluntariat

Enviament de voluntaris/es 2012


Diumenge 17 de juny va tenir lloc a la parròquia Maria Auxiliadora de Terrassa la Celebració de l’Enviament dels voluntaris i voluntàries de VOLS que viatjaran durant els propers mesos a diferents indrets d’Amèrica Llatina i Àfrica.

La celebració va ser presidida pel provincial dels Salesians Ángel Asurmendi, acompanyat d’en Joan Marquès i en Ramon Vera, i amb participació de membres de la Família Salesiana.Durant l’estiu viatjaran 7 persones a fer l’experiència jove a Tànger (Marroc), 4 persones al Perú, 2 persones a l’Equador. Durant el mes de setembre marxaran 3 persones a fer una estada d’un any de durada a Etiòpia, Moçambic i Paraguai.

Sota l’eslògan "Llençat pel canvi" es va posar de manifest el desig de que les petites llavors silencioses amb el temps van donant fruit, i es va animar a tots els participants i als voluntaris/es a confiar i tenir esperança en la construcció d’un món més just per a tothom.La celebració va acabar amb la imposició de creus als voluntaris i voluntàries que marxen. A continuació es va oferir un piscolabis a tots els participants.

La reunió amb les famílies dels que viatgen i el dinar de fraternitat van posar punt final a una jornada de celebració i convivència.
29/06/2012
Xavier Costa
Comments
Your Name *
Your Email *
Your email will not be disclosed anywhere
Antispam Control


Últim a Voluntariat
Oberta la inscripció a l'oferta de voluntariat internacional 2015:
- Experiència Jove a Tànger
- Voluntariat a Ceuta
- Voluntariat d'Estiu
- Voluntariat de Llarga Durada

Ha aguantat el fred com ha pogut i la seva botiga solidària ha estat un èxit.
 

I un altre any d'èxit als carrers ... 4.638 € !!! Qui ens havia de dir que l'esforç d'aquests dies havia de donar semblants fruits.
 

Comencem l’any amb una història bonica i molt humana.  La Bego, secretària tècnica de VOLS escrivia aquest correu (a sota) a principis de desembre per agrair a totes les persones i entitats, especialment a la Llar les Vinyes i a la Fundació Barraquer, que han fet possible que l’Adams, que va arribar fa un parell d’anys de Guinea Conakry per a una operació de vista, hagi pogut millorar la visió dels dos ulls i estar molt ben acompanyada durant tot aquest temps. Després de tot el tractament, l’Adams no ha pogut tornar al seu país davant la problemàtica de l’ebola i s’ha reunit amb uns familiars a Holanda.
 

Campanyes de recollida de joguines i Pastorets solidaris en benefici d'una escola a Cinkassé, al nord del Togo.