ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Setmana d'Acció Mundial per l'Educació


La setmana del 7 al 13 d'abril celebrem arreu del món la SAME: Setmana d'Acció Mundial per l'EducacióImpulsada per la Campanya Mundial per l'Educació, aquesta setmana vol ser un crit públic de denúncia dels reptes encara pendents per assolir l'objectiu d'una educació de qualitat per a tots i totes. Aquest any fent especial incidència al dret a l'educació per als infants amb discapacitat. Podeu accedir aquí al Manifest que es difondrà al llarg de tota la setmana.
Sota el títol Sumem Capacitats, per una educació inclusiva durant aquesta setmana es duran a terme nombrosos gestos a centres educatius i en espais públics per a reivindicar aquest dret encara no assolit.
En ocasió de la SAME les organitzacions impulsores de la Campanya fem pública avui aquesta nota de premsa tot destacant les Jornades  "Una escola per a tothom" que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 a Barcelona, organitzades per Joc Viu, i la participació de Dincat i la Campanya Mundial per l'Educació.
Més, sobre...: cme , educació inclusiva , same
07/04/2014
Begoña Simal
Comentaris
El teu nom *
La teva adreça email *
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últim a Educació