ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Campanya Pobresa Zero: “Una fiscalitat injusta ens empobreix”


VOLS se suma a les més de 4.200 organitzacions de l'àmbit de l'acció social i de la cooperació a Catalunya que participen a la Campanya estatal Pobresa Zero.
 
Avui, 17 d’octubre, és el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, i des de VOLS ens sumem al Manifest “Una fiscalitat injusta ens empobreix”.
 
Perquè estem d’acord, tal i com comença dient el manifest que “En un context en què la desigualtat s’estén, s’intensifica i es cronifica, volem posar el focus en les causes i aportar solucions. La gestió antisocial de la crisi global que vivim agreuja la situació i és urgent posar fre a les polítiques que polaritzen la societat i incrementen el patiment de les persones. Calen canvis radicals en dos fronts: l’obtenció dels recursos públics i la manera de gestionar-los a través dels serveis públics i el sistema de protecció social”.


 
Serem presents avui a l’acte central de la campanya que tindrà lloc a Barcelona. Sota el lema “Posem la primera pedra d’un nou sistema fiscal” us convoquem a tots els que pugueu a les 12 h a la plaça Letamendi, davant de l’Agència Tributària.

Us animem a fer-ne la màxima difusió: 

www.pobresazero.wordpress.com
facebook.com/PobresaZeroCat  
Twitter:#17O #PobresaZero #FiscalitatJusta

Aquí per llegir el Document Marc de Pobresa Zero 2014

 
16/10/2014
Xavier Costa
Comentaris
El teu nom *
La teva adreça email *
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últim a Educació
Informe sobre els menors acusats de bruixeria a la regió de Kara (Togo)
 

Amb l’objectiu d’aturar la massacre que l’exèrcit d’Israel està cometent de forma impune a la franja de Gaza, i que ha acabat amb la vida de molts civils.

Des del mes de gener de 2013 les tres entitats que conformaven la Confederació es van fusionar en la Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament (FCONG), entitat formada per més de 120 entitats que treballen per fomentar una cultura de pau, per dotar la societat civil catalana de veu pròpia per a la defensa dels Drets Humans, i per incidir en favor de la justícia social, l’equitat arreu i la solidaritat amb els pobles del món.