ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud

Titular notícies
Educació

Exposició fotogràfica “Creuant fronteres, obrint camins”


El dia 3 de març les voluntàries de l’ongd VOLS de l’experiència de Ceuta  van fer una xerrada a la galeria Abbé Pierre (Sabadell) en motiu de la inauguració fotogràfica de l’exposició fotogràfica “Creuant fronteres, obrint camins”, organitzada per  Vols-Sabadell, La Portella Acolliment Lingüístic i Drapaires d’Emaús.

 
Una cinquantena de persones van conèixer de primera mà  l’experiència d’aquestes voluntàries a la Tanca de Ceuta amb la fundació Elín.  Van explicar el dia a dia d’aquests 15 dies, els sentiments i emocions contradictòries que van anar apareixen durant els dies. D’una manera molt propera aquestes noies van acostar una realitat dura i desconeguda per molts, contribuint així a un dels propòsits de l’ongd VOLS, sensibilitzar a la població.

 
Finalment, la intervenció d’un noi de Mali, provinent de Ceuta, i que resideix a Sabadell va tocar la fibra dels assistents ja que va explicar en primera persona la seva pròpia experiència.L’exposició fotogràfica restarà a la galeria fins l’abril. 
  

13/03/2015
Xavier Costa
Comments
Your Name *
Your Email *
Your email will not be disclosed anywhere
Antispam Control


Últim a Educació
Millor fotografia: Carlos Andrés Cordero; millor foto projecte ONGD: Marina Martínez; millor sèrie fotogràfica: Javier Arcenillas

Durant aquest mes de febrer l’Espiral Solidària ha arribat a Andorra i Lleida!
 

L'Inspector Cristóbal López anima totes les comunitats educatives i pastorals salesianes a col·laborar.

Organitzat per Entarachen - VOLS